NIST – Cybersecurity Profile Risk Tiering Workshop April 26

8:30am-9:00am (30 min)	Registration
9:00am-9:20am (20 min)	Introductions – Kevin Stine, Director of the NIST Applied
5.00am 5.20am (20 mm)	Cybersecurity Division
	NIST will introduce the topic, its work, and its work on further
	development of the NIST CSF. NIST will also discuss its support of
	sector specific efforts to tailor NIST CSF as has been done with the
	Financial Services Sector Cybersecurity Profile and with other
	parties.
9:20am-9:40am (20 min)	The Financial Services Sector Profile: An Overview and Purpose
	Statement for the Workshop
	Learn about the development of the Financial Services Sector
	Cybersecurity Profile, its Diagnostic Statements, and the Risk
	Tiering Methodology, which will be the focus of the workshop.
	Also, learn about the next steps and issue areas that the sector will
	focus on following the workshop.
9:40am-10:10am (30 min)	The Need for Risk Tiering: A Primer on Purpose and Methodology
	Financial Services firms vary in business offerings,
	interconnectedness, and complexity. The Risk Tiering
	Methodology, which is the focus of the workshop, has been
	drafted as a means to address those issues.
10:10am-10:20am (10 min)	Overview of Breakout Sessions
10:20am-10:30am (10 min)	Break
10:30am-12:00pm (1.5 hrs)	Breakout Session 1
	A. Risk Tiering Criteria: General Discussion (Audience –
	National and Global Banks)
	B. Adoption of the Profile for Community and Regional
	Institutions
12:00pm-1:30pm (1.5 hrs)	Breakout Session 2
	A. Risk Tiering Criteria: General Discussion (Audience –
	Community and Regional Institutions)
	B. Internationalization and Harmonization
1:30pm-2:30pm (1.25 hr)	Lunch – Ronald Reagan Food Court – Buy Your Own
2:30pm-3:15pm (45 min)	Read Out and Next Steps
	Reconvene as a larger group to hear what was discussed, the
	direction provided, and potential next steps for NIST and the
	financial services sector.