

MEP Advisory Board Meeting Wednesday, June 30, 2021 10 a.m. – 4:30 p.m.

Virtual Meeting
Connection Info Sent Under Separate Cover

AGENDA			
10 a.m.–10:05 a.m. 5 minutes	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP	
10:05 a.m.–10:35 a.m. 30 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks Welcome from NIST and NIST MEP Leadership Board and Audience Introductions	Matt Newman, Chair, MEP Advisory Board Mojdeh Bahar, NIST Rob Ivester, NIST MEP	
10:35 a.m.–11:20 a.m. 45 minutes	NIST MEP Senior Management Update Board Feedback and Discussion	Rob Ivester	
11:20 a.m.–11:40 a.m. 20 minutes	Presentation: Legislative Update Board Feedback and Discussion	Chancy Lyford, NIST MEP	
11:40 a.m.–12:00 p.m. 20 minutes	Working Group Update: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Overview – Key Aspects for Future Growth Board Feedback and Discussion	Rob Ivester	
12 p.m.–1 p.m. 1 hour	Meeting Break		
1 p.m 1:30 p.m. 30 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Overarching Resilience Board Feedback and Discussion	David Stieren, NIST MEP LaDon Byars, MEP Advisory Board Bernadine Hawes, Ex-Officio - MEP Advisory Board	
1:30 p.m. – 2 p.m. 30 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Reshoring Board Feedback and Discussion	Rob Ivester Don Bockoven, MEP Advisory Board George Spottswood, MEP Advisory Board	
2 p.m. – 2:30 p.m. 30 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – National Supply Chain Board Feedback and Discussion	Mark Schmit, NIST MEP Matthew Newman Mary Isbister, MEP Advisory Board	

2:30 p.m.–2: 45 p.m. 15 minutes	Meeting Break	
2:45 p.m 3:15 p.m. 30 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Workforce Board Feedback and Discussion	Mary Ann Pacelli, NIST MEP Jose Anaya, MEP Advisory Board Mitchell Magee, MEP Advisory Board
3:15 p.m. – 3:45 p.m. 30 minutes	Working Group Update: Supply Chain Development Working Group Board Feedback and Discussion	Don Bockoven, MEP Advisory Board Dave Stieren, NIST MEP
3:45 p.m 4:05 p.m. 20 minutes	Working Group Update: Executive Committee Working Group Board Feedback and Discussion	Mary Isbister, MEP Advisory Board Cheryl Gendron
4:05 p.m4:30 p.m. 25 minutes	Public Comments/Wrap Up	Matt Newman Rob Ivester

Meeting Open to the Public/Registration Required

All attendees will be participating via webinar; please contact Ms. Cheryl Gendron at 301-975-2785 or cheryl.gendron@nist.gov for detailed instructions on how to join the online meeting. All registration requests must be received by 5 p.m. EST, Friday, June 26, 2021.