

MEP Advisory Board Meeting Tuesday, August 31, 2021 Virtual Meeting Only

All Times listed are Eastern Time*

DRAFT AGENDA		
4:00 p.m.–4:05 p.m. 5 minutes	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP
4:05 p.m.–4:25 p.m. 20 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks from Chair Welcome from NIST and NIST MEP Leadership Board and Audience Roll Call	Matt Newman, Chair, MEP Advisory Board Mojdeh Bahar, NIST Rob Ivester, NIST MEP
4:25 p.m.–5:15 p.m. <i>50 minutes</i>	NIST MEP Senior Management Update Board Feedback and Discussion	Rob Ivester
5:15 p.m.–5:30 p.m. <i>15 minutes</i>	Working Group Update: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Overview of Afternoon Discussion Board Feedback and Discussion	Rob Ivester
5:30 p.m.–5:50 p.m. 20 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Overarching Resilience Board Feedback and Discussion	David Stieren, NIST MEP LaDon Byars, MEP Advisory Board Bernadine Hawes, MEP Advisory Board
5:50 p.m.–6:05 p.m. 15 minutes	Meeting Break	
6:05 p.m.–6:25 p.m. 20 minutes	Working Group Update, Extended: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Reshoring Board Feedback and Discussion	Rob Ivester Don Bockoven, MEP Advisory Board George Spottswood, MEP Advisory Board

6:25 p.m 6:45 p.m. <i>20 minutes</i>	Working Group Update, Extended: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – National Supply Chain Board Feedback and Discussion	Mark Schmit, NIST MEP Matthew Newman Mary Isbister, MEP Advisory Board
6:45 p.m 7:05 p.m. <i>20 minutes</i>	Working Group Update, Extended: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Focus Group – Workforce Board Feedback and Discussion	Mary Ann Pacelli, NIST MEP Jose Anaya, MEP Advisory Board Mitchell Magee, MEP Advisory Board
7:05 p.m 7:25 p.m. 20 minutes	Working Group Update: Supply Chain Development Working Group Board Feedback and Discussion	Don Bockoven Dave Stieren, NIST MEP
7:25 p.m 7:40 p.m. <i>15 minutes</i>	Working Group Update: Executive Committee Working Group Board Feedback and Discussion	Mary Isbister Cheryl Gendron
7:40 p.m8:00 p.m. 20 minutes	Public Comments/Wrap Up	Matt Newman Rob Ivester

Meeting Open to the Public/Registration Complimentary <u>but Required</u>:

This meeting is being held virtually. While the MEP Advisory Board meeting is free and open to the public, anyone wishing to attend the must register by emailing <u>Cheryl Gendron</u> with NIST MEP no later than Wednesday, August 25, 2021, 5:00 p.m. Eastern Time.

Any questions may be directed to <u>Cheryl.Gendron@nist.gov.</u>

Rev. 8/22/21

*Meeting was originally planned for face-to-face in Phoenix, AZ. The time of 1pm – 5pm MST has been published in the Federal Register, therefore the meeting is moving forward with evening hours for those on the east coast (4pm -8pm). Time zone of this agenda is eastern, but matches the published times, MST time zone.