

AGENDA MEP Advisory Board Meeting Monday-Tuesday, June 17-18, 2019

El Camino College East Dining Room Bookstore Building 16007 Crenshaw Blvd. Torrance, CA 90506

Tuesday, June 18, 2019 MEP Advisory Board Meeting Times below are PDT		
7:45 a.m. – 8:30 a.m. 45 minutes	Board Breakfast*	Meet in the Restaurant of the Doubletree – optional group breakfast
8:30 a.m. – 10:15 a.m. 1.75 hours	Tour of the El Camino College Campus on the way to the Board Meeting*	Meet in the Lobby of the DoubleTree to leave at 8:30 a.m. Transport provided by El Camino College
10:30 am. – 10:35 a.m. 5 minutes	Meeting Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP
10:35 a.m.– 11:15 a.m. 40 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks Welcome to the El Camino College Welcome from NIST Leadership Board and Audience Introductions	 Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Dena Maloney, Ed.D., President, El Camino College Carroll Thomas, NIST MEP
11:15 a.m. – 12:00 p.m. 45 minutes	Director's Update including MEP National Network™ Strategic Plan 2017-2022 Update Board Feedback & Discussion	Carroll Thomas, NIST MEP
12:00 p.m. – 1:00 p.m. 60 minutes	Lunch BreakCatered Lunch, Mexican ThemeAdvance RSVP required	 Catering at approx. \$16 per person Cash or Check Required Day of Event

Tuesday, June 18, 2019, continued MEP Advisory Board Meeting Times below are PDT		
1:00 p.m. – 1:05 p.m. 5 minutes	Welcome Back/Afternoon Overview	Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board
1:05 p.m 1:35 p.m. 30 minutes	Presentation: Delivering the MEP Program with California's Manufacturing Network Board Feedback & Discussion	Jim Watson, CMTC
1:35 – 2:05 p.m. 30 minutes	Presentation: • National and State Economic Challenges and Opportunities, Data Trends Board Feedback & Discussion	Dan Berglund, SSTI
2:05 p.m.– 2:35 p.m. 30 minutes	Presentation: • Workforce Challenges and Solutions Board Feedback & Discussion	Mary Ann Pacelli, NIST MEP
2:35 p.m. – 2:50 p.m. 15 minutes	Break	
2:50 p.m. – 3:35 p.m. 45 minutes	Working Group Update: • Supply Chain Development Working Group Board Feedback & Discussion	 Matt Newman, Vice Chair, MEP Advisory Board Dave Stieren, NIST MEP
3:35 p.m 4:00 p.m. 25 minutes	Working Group Update: • Executive Committee Working Group Board Feedback & Discussion	 Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Chery Gendron, NIST MEP Phillip Wadsworth, NIST MEP
4:00 p.m. – 4:30 p.m. 30 minutes	Wrap-up/Public Comments	 Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Carroll Thomas, NIST MEP

All times are subject to change.

*Non-FACA Items Rev. 6/11/2019

Meeting Open to the Public/Registration Complimentary but Required:

Anyone wishing to attend the MEP Advisory Board meeting must submit their name, company/organization, email address and phone number to Cheryl Gendron (Cheryl.Gendron@nist.gov) no later than Wednesday, June 12, 2019, 5:00 p.m. Eastern Time.