

MEP Advisory Board Meeting Tuesday, September 22, 2020

1 p.m. – 4:30 p.m.

Virtual Meeting Connection Info Sent Under Separate Cover

DRAFT AGENDA			
1 p.m.–1:05 p.m. <i>5 minutes</i>	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP	
1:05 p.m.–1:25 p.m. <i>25 minutes</i>	Welcome and Introductions Opening Remarks Welcome from NIST Leadership Board and Audience Introductions	Matt Newman, Chair, MEP Advisory Board Walt Copan, NIST Mojdeh Bahar, NIST Carroll Thomas, NIST MEP	
1:25 p.m.–2:05 p.m. <i>45 minutes</i>	NIST MEP Senior Management Update Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas Rob Ivester, NIST MEP	
2:05 p.m.–2:35 p.m. <i>30 minutes</i>	Presentation: National and State Economic Challenges and Opportunities, Data Trends	Dan Berglund, SSTI	
2:35 p.m.–3:05 p.m. <i>30 minutes</i>	Discussion: Exploring Future Themes – NIST MEP Competitive Award Program's Notice of Funding Opportunity Discussion	Michael Wilson, NIST MEP	
3:05 p.m.–3:20 p.m. 15 minutes	Meeting Break	1	

Meeting continues after break:

3:20 p.m 3:40 p.m. 20 minutes	Working Group Update: Supply Chain Development Working Group Board Feedback and Discussion	Don Bockoven, MEP Advisory Board Dave Stieren, NIST MEP
3:40 p.m 4:00 p.m. 20 minutes	Working Group Update: MEP National Network [™] Strategic Plan 2023-2028 Board Feedback and Discussion	Kathay Rennels, MEP Advisory Board Rob Ivester
4:00 p.m 4:20 p.m. 20 minutes	Working Group Update: Executive Committee Working Group Board Feedback and Discussion	Mary Isbister, MEP Advisory Board Cheryl Gendron
4:20 p.m4:30 p.m. 10 minutes	Public Comments/Wrap Up	Matt Newman Carroll Thomas

Meeting Open to the Public/Registration Required

All attendees will be participating via webinar; please contact Ms. Cheryl Gendron at 301-975-2785 or <u>cheryl.gendron@nist.gov</u> for detailed instructions on how to join the online meeting. All registration requests must be received by 5 p.m. EDT, Wednesday, September 16, 2020.

Note two additional Virtual Events planned for Wednesday, September 23, 2020

MAB Optional: MEP National Network Update Meeting

The MEP National Network Virtual Update Meeting will kick off at 1pm and is intended to bring the many individuals making up the Network together to learn more about current activities and changes in manufacturing across the country. A key theme will be how best to continue to position the Network to provide these services to strengthen and empower U.S. manufacturers during this unprecedented time. This is planned for the day after the board meeting.

MAB Optional: Virtual Retirement Recognition Event: Carroll Thomas

The afternoon will finish with a very special send-off for MEP Director Carroll Thomas as she retires. The virtual retirement event begins at 3:30 p.m. EDT and will feature various speakers recognizing Carroll's long career and important impact on the MEP Program. Attendees can leave personal notes for Carroll through the Q&A feature on the virtual event platform.

Registration is Complimentary for these Two Events but Required

Click here to Jump to Registration Site.