

MEP Advisory Board Meeting AGENDA

Sunday, September 15, 2019

Atlanta Marriott Marquis Hotel Atrium A; Mezzanine Level 265 Peachtree Center Ave NE Atlanta, GA 30303

| Sunday, September 15, 2019 MEP Advisory Board Meeting | | |
|--|--|--|
| 8:30 a.m. – 8:35 a.m. 5 minutes | Meeting Logistics | Cheryl Gendron, NIST MEP |
| 8:35 a.m.– 9:15 a.m. 40 minutes | Welcome and Introductions Opening Remarks Welcome from NIST Leadership Board and Audience Introductions | Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Carroll Thomas, NIST MEP Dr. Walt Copan, NIST |
| 9:15 a.m. – 9:35 a.m. 20 minutes | Director's Update o Board Feedback & Discussion | Carroll Thomas, NIST MEP |
| 9:35 a.m. – 9:55 a.m. 20 minutes | Presentation: • NIST MEP Policy Academy Overview • Board Feedback & Discussion | Mark Schmit, NIST MEP |
| 9:55 a.m. – 10:10 a.m. 15 minutes | Break | |
| 10:10 a.m. – 10:30 a.m. 20 minutes | Presentation: • NIST Cyber CAP Award Update • Board Feedback & Discussion | Dave Stieren, NIST MEP |
| 10:30 a.m. – 11:00 a.m. 30 minutes | MEP National Network [™] 2017-2022 Strategic Plan Update ○ Board Feedback & Discussion | Carroll Thomas, NIST MEP |
| 11:00 a.m 12:30 p.m. One hour and a half | Presentation and Group Activity: • Board Engagement with the MEP National Network ○ Roundtables - Feedback & Discussion | Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Jim Watson, CMTC and Chair of the Center Leadership Team (CLT) NIST MEP Resource Management Team (RMs) Lisë Stewart, EisnerAmper |
| 12:30 p.m. – 1:30 p.m. One hour | Lunch Break | |

| 1:30 p.m. – 1:35 p.m. 5 minutes | Welcome Back/Afternoon Overview | Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board |
|-------------------------------------|--|--|
| 1:35 p.m. – 2:25 p.m. 55 minutes | Working Group Update: • Supply Chain Development Working Group • Board Feedback & Discussion | Matt Newman, Vice Chair, MEP Advisory Board Dave Stieren, NIST MEP |
| 2:25 p.m 3:05 p.m. 45 minutes | Working Group Update: • Executive Committee Working Group o Board Feedback & Discussion | Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Carroll Thomas, NIST MEP Phillip Wadsworth, NIST MEP Chery Gendron, NIST MEP |
| 3:05 p.m. – 3:30 p.m. 25 minutes | Wrap-up/Public Comments | Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board Carroll Thomas, NIST MEP |

All times are subject to change.

*Non-FACA Items Rev. 9/8/2019

Meeting Open to the Public/Registration Complimentary but Required:

Anyone wishing to attend the MEP Advisory Board meeting must register for the meeting on the MEP National Network Summit Website, no later than Friday, September 6, 2019, 5:00 p.m. Eastern Time.

https://tinyurl.com/MEPNationalNetworkSummit2019

Any questions may be directed to Cheryl.Gendron@nist.gov.