

MEP Advisory Board Meeting Tuesday, March 7 – Wednesday, March 8, 2023

Information Technology and Innovation Foundation (ITIF) 700 K Steet NW, Suite 600, Washington, DC 20001

AGENDA Day One: 3/7/2023			
1 p.m1:30 p.m. (30 min)	Welcome and Introductions	 Pravina Raghavan, MEP Director Video - Gina Raimondo, Secretary of Commerce Chair Matthew Newman and Vice Chair Bernadine Hawes, MEP Advisory Board 	
1:30 p.m 1:45 p.m. (15 min) 1:45 p.m 2:05 p.m.	Briefing from Associate Director of Innovation and Industry Services Director's Update	 Mojdeh Bahar, NIST, Associate Director, Innovation, and Industry Services Pravina Raghavan, MEP Director 	
(20 min) 2:05 p.m3:10 p.m. (65 min)	2023-2027 MEPNN Strategic Plan Overview and 18-month Metrics	 Pravina Raghavan, MEP Director Chair Matthew Newman and Vice Chair Bernadine Hawes, MEP Advisory Board 	
3:10 p.m3:20 p.m. (10 min)	Welcome/Brief on Information Technology Information Foundation	Rob Atkinson, Founder and President, Information Technology and Innovation Foundation	
3:20 p.m. – 3:35 p.m. (15 min)	Meeting Break		
3:35 p.m.— 4:45 p.m. (70 min)	2023 Working Groups	 Pravina Raghavan, MEP Director Chair Matthew Newman and Vice Chair Bernadine Hawes, MEP Advisory Board 	
4:45 p.m5 p.m. (15 min)	Day One Wrap Up	 Laurie E. Locascio, Director of NIST and the Under Secretary of Commerce for Standards and Technology (invited) Pravina Raghavan, MEP Director Carroll Thomas, Senior Advisory, NIST MEP Chair Matthew Newman and Vice Chair Bernadine Hawes, MEP Advisory Board 	

AGENDA			
Day Two: 3/8/2023			
9 a.m9:10 a.m.	Welcome Back	Pravina Raghavan, MEP Director	
(10 min)		Chair Matthew Newman, MEP Advisory Board	
9:10 a.m10:20 a.m.	MEP Expansion Awards Strategy	Pravina Raghavan, MEP Director	
(70 min)		Chair Matthew Newman and Vice Chair	
		Bernadine Hawes, MEP Advisory Board	
10:20 a.m10:40 a.m.	Meeting Break		
(20 min)			
10:40 a.m-11:10 a.m.	Recognize New Board Leadership	Pravina Raghavan, MEP Director	
(30 min)		Incoming Chair Bernadine Hawes and Vice	
		Chair Donald Bockoven, MEP Advisory Board	
11:10 a.m11:30 a.m.	Public Comments		
(20 min)			
11:30 a.m11:50 a.m.	Meeting Wrap Up	Pravina Raghavan, MEP Director	
(20 min)		Chair Matthew Newman and Vice Chair	
		Bernadine Hawes, MEP Advisory Board	

Day two meeting adjourns

• Subset of group to participate in NIST OCLA arranged congressional education activity.