

MEP Advisory Board Meeting Wednesday, March 9, 2022 1 p.m. – 5:00 p.m. EST

Virtual Meeting
Connection Info Sent Under Separate Cover

DRAFT AGENDA			
1 p.m.–1:05 p.m. 5 minutes	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP	
1:05 p.m.–1:30 p.m. 25 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks and Welcome Board and Audience Roll Call	Matt Newman, Chair, MEP Advisory Board Pravina Raghavan, NIST MEP Jim Olthoff, NIST Mojdeh Bahar, NIST	
1:30 p.m.–2:30 p.m. 60 minutes	MEP Director's Update Board Feedback and Discussion	Pravina Raghavan	
2:30 p.m.–2:50 p.m. 20 minutes	Presentation: MEP Program Performance Overview Board Feedback and Discussion	Pravina Raghavan	
2:50 p.m.–3:35 p.m. 45 minutes	Presentation: Looking at Partnerships Through the Lens of Economic Development Board Feedback and Discussion	Pravina Raghavan	
3:35 p.m.–3:55 p.m. 20 minutes	Meeting Break		
3:55 p.m 4:05 p.m. 10 minutes	Working Group Update: Supply Chain Development Working Group Board Feedback and Discussion	Don Bockoven, MEP Advisory Board Rob Ivester, NIST MEP	

4:05 p.m 4:15 p.m. 10 minutes	Working Group Update: MEP National Network™ Strategic Plan 2023-2028 Board Feedback and Discussion	Jim Wright, MEP Advisory Board Mary Ann Pacelli, NIST MEP
4:15 p.m 4:35 p.m. 10 minutes	Working Group Update: Executive Committee Working Group Board Feedback and Discussion	Mary Isbister, MEP Advisory Board Cheryl Gendron
4:35 p.m5:00 p.m. 25 minutes	Public Comments/Wrap Up	Matt Newman Pravina Raghavan

Meeting Open to the Public/Registration Required

All attendees will be participating via webinar; please contact Ms. Cheryl Gendron at 301-975-2785 or cheryl.gendron@nist.gov for detailed instructions on how to join the online meeting. All registration requests must be received by 5 p.m. EST, Friday, March 4, 2022.